Vasariškas laimėjimo skonis – pristatomas „Šaltibarščių loto“

Per žiniasklaidą nuvilnijo smagi žinia – lietuviški šaltibarščiai įvertinti kaip geriausia pasaulyje šalta sriuba. Šia proga loterijų organizatorė „Olifėja“ kviečia mėgautis ne tik „rožinės sriubos“ dubenėliu, bet ir prizu iki 75 000 eurų. Pristatomas riboto leidimo momentinės loterijos bilietas „Šaltibarščių loto“.

Specialiai Lietuvai

„Šaltibarščių loto“ išskirtinai Lietuvos rinkai sukurta loterija. Žaidimas vyksta ieškant sutampančių simbolių. O tie simboliai buvo pasirinkti atsižvelgus į tradicinį lietuvišką šaltibarščių receptą.  

„Šios loterijos dizainas pritaikytas konkrečiai Lietuvai – ir buvo labai įdomu bei smagu jį kurti. Kaip žinia, kiekvienoje šalyje egzistuoja vis kitokia šaltibarščių versija. Tad kai partnerių – tarptautinės loterijos bilietų gamybos įmonės „Scientific games“ – paprašėme pagalbos atrenkant simbolius, turėjome ne kartą patikslinti ingredientus. Vis tik užtikrinome, kad ant šio apetitą keliančio bilieto būtų matomi būtent tie produktai, kurie naudojami šaltibarščius gaminant mūsų šalyje“, – pasakoja mūsų momentinių loterijų produkto vadovė Laura Skrebytė.   

Mėgstantiems laimėti

„Šaltibarščių loto“ bilieto kaina – 5 eurai, prizai varijuoja nuo 5 iki 75 000 eurų, o laimėjimo dažnis – 3,48 karto.  

Tai reiškia, kad bene kas 3 loterijos bilietas laimingas. Taigi žaisti verta, net jei šaltibarščių ir nemėgstate – svarbu, kad mėgtumėte laimėti“, – teigia L. Skrebytė.  

Riboto leidimo „Šaltibarščių loto“ bilietai į pardavimo vietas pradėjo keliauti nuo balandžio 23 d.  

Vasarišką laimėjimo skonį kviečiantį pajusti „Olifėja“ yra vienas ilgaamžiškiausių lietuviškų verslų. Per loterijų organizatorės veiklos trisdešimtmetį momentinių loterijų žaidėjai laimėjo jau daugiau nei 200 milijonų eurų.